Montreal Canadiens överväger vilken spelare som ska bytas

Montreal Canadiens överväger vilken spelare som ska bytas

Montreal Canadiens tillkännagav på måndagen Nick Suzuki som sin nya kapten med Brendan Gallagher och Joel Edmundson som hans suppleanter. Rykten uppstod dock snart som antydde Gallagher och Edmundson som i Montreal Canadiens Tröjor 2022 kunde bli handelskandidater.

Det spekuleras att det finns en mycket god chans att den klädda nhl tröjor barn Kent Hughes kommer att byta Gallagher om han återhämtar sig från en skadehämtad prestation 2021-22. Hughes försöker förmodligen redan flytta den 30-årige yttern för att frigöra utrymme för yngre, prisvärda talanger.

Men Gallagher har fem säsonger kvar på sitt sexåriga kontrakt på 39 miljoner dollar. Cap Friendly anger att hans genomsnittliga årliga värde är 6,5 miljoner dollar. Han har också en klausul utan rörelse som förhindrar degradering till minderåriga plus en sex-lags no-trade lista.Vit Barn Pittsburgh Penguins Tröjor

Ovanstående är rapporten om ”Montreal Canadiens överväger vilken spelare som ska bytas” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *